Liderul Pro Romania, deputatul Victor Ponta, a declarat joi, la Targu Jiu, referitor la procesul lui Liviu Dragnea, ca acesta nu poate fugi tot timpul si sa schimbe legile pentru a scapa de condamnare.

"Eu de fiecare data m-am dus, m-a intrebat avocatul meu: 'ce vrei?' Domnule, vreau sa ne judecam cat mai repede ca eu cred ca sunt nevinovat si sper sa ma achite. Daca nu ma achita, asta e, macar stiu, ma duc la inchisoare si nu ma chinui, ca sa zic asa. Domnul Dragnea fuge de judecata ca dracu' de tamaie. S-a rejudecat procesul, s-a dus la Curtea Constitutionala, s-a dus la Curtea de Apel, acum a mai gasit o chestie, ca nu e bun nu stiu care. Bai Dragnea, dar daca esti nevinovat, nu vrei sa te judeci, sa fii achitat, cum am fost si eu, cum a fost si Tariceanu, cum a fost domnul Grebla ca, uite, suntem la Gorj, da? Noi ne-am judecat si judecatorii au spus ca suntem nevinovati. Nu poti sa fugi tot timpul si sa schimbi legile, acum il fugareste pe Toader Tudorel sa dea o ordonanta prin care iar sa mai amane cumva. Dar daca esti nevinovat, de ce fugi? (...) Sigur, daca esti sanatos, de ce nu te-ai dus la judecata? (...) De doi ani si jumatate nu vorbim decat despre asta, cum il scapam pe Dragnea de inchisoare?", a spus Victor Ponta.

Liderul Pro Romania a participat joi, la Targu Jiu, alaturi de Mihai Tudose, Sorin Cimpeanu, Daniel Constantin, Marian Neacsu si Constantin Iacov, la o intalnire cu membrii partidului pentru promovarea candidatilor la alegerile europarlamentare.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.