Fostul ministru al Justitiei, Raluca Pruna, spune ca unica maniera prin care Romania poate sa mai arate stabilitate si predictibilitate pentru mediul privat este daca se abroga OUG 114.

"Ministrul Teodorovici trebuie sa plece din aceasta functie, iar daca OUG 114 va fi negociata iarasi in spatele unor usi inchise si nu o fac transparent in Parlamentul Romaniei, cum ar trebui sa se intample lucrurile, si vor da o noua ordonanta, noi, USR, nu putem decat sa credem ca este inca o maniera de santaj a mediului privat din Romania si de alungare a acestuia", a declarat Cristina Pruna, la Parlament, potrivit Stiripesurse.ro.

Raluca Pruna este de parere ca modul in care a fost data OUG 114 in ultimele zile ale anului trecut reprezinta "un santaj" asupra mediului privat.

"Unica maniera prin care Romania poate sa mai arate stabilitate si predictibilitate pentru mediul privat este daca se abroga aceasta OUG 114, care nu a facut decat sa arate ca Romania nu mai este o tara frecventabila de catre investitorii straini", a punctat Pruna.

Camera Deputatilor a respins, miercuri, motiunea simpla impotriva ministrului Finantelor, Eugen Teodorovici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.