Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a spus ca le va solicita angajatilor din minister sa prezinte motivele pentru care se opun anumitor proiecte si sa ofere solutii.

"Am avut discutii cu functionarii din minister si le-am spus cum vom lucra noi. Modul de lucru va fi simplu: daca imi spui ca «Nu», imi explici de ce «Nu». Daca imi spui ca este alta solutie, vino cu solutia sa implementezi ce am de implementat. Nu exista «Nu se poate». Imi da nota scrisa ce nu se poate", a afirmat Razvan Cuc, miercuri seara, intr-o emisiune la TVR 1, citat de Hotnews.ro.

Ministerul Transporturilor are 600 de functionari publici, fara companii.

"Ii evaluam si, daca nu sunt buni, ii dam afara. Imi asum sa ii dau afara, chit ca ma da in judecata. Daca imi blocheaza vreunul vreun proiect de infrastructura, cu riscul de a ma da in judecata, il dau afara.

Nu vreau sa discut de pe un picior de santaj si de presiune. Nu spun ca m-au santajat. Trebuie sa ne punem la masa, trebuie sa discutam, au cerut majorari salariale in fiecare an. Trebuie sa avem niste discutii constructive, nu doar pe baza de ambitie", a mai spus ministrul Transporturilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.