Senatorul PSD Serban Nicolae a afirmat ca nu intelege de ce ar vrea cineva sa semene cu Basescu, mentionanad ca este o chestiune care contravine flagrant unor principii pe care Comisia de la Venetia le sustine dintotdeauna.

"Vrea sa fie un epigon basist. Nu inteleg de ce cineva si-ar dori sa semene cu Basescu, dar in fine nu ne pronuntam pe chestiuni de fond. Este o chestiune care contravine flagrant unor principii pe care Comisia de la Venetia le sustine dintotdeauna. Procedura referendumului suprapusa procedurii electorale este o forma de inselatorie a electoratului. (...)

Poti sa introduci subiecte parazite. In loc sa se discute de teme europene, poti discuta despre orice subiect parazit pe care il gaseste dl Iohannis. Poate sa fie intrebari concrete, de genul: ce faci cand te citeaza Parchetul si nu vrei sa te duci? Faci o vizita de stat la shopping, faci o raceala brusca? Poti sa pui intrebari de genul acesta", a spus Serban Nicolae, intr-o interventie telefonica la Antena3, citat de Stiripesurse.ro.

Presedintele Klaus Iohannis a spus marti seara ca este "aproape hotarat" sa convoace un referendum in ziua alegerilor europarlamentare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.