Fostul presedinte Traian Basescu spune ca Darius Valcov este "cel mai nesanatos lucru care se putea intampla", Teodorovici este "discotecar", iar Dragnea "incult economic".

"E cel mai nesanatos lucru care se putea intampla. Acest om trebuia sa stea sa isi termine procesul. La el s-au gasit si lingouri si bani. Acesta e un proces in care probele nu pot fi ascunse. Poate picturile nu sunt toate originale, dar ele sunt probe reale. Acest om trebuia sa stea la Slatina si sa astepte sentinta, nu ca sa vada daca il condamna, ci cati ani ii da. Iar el este creierul in economie, alaturi de discotecarul acela de la Finante. Asta e ministru de Finante si nu a administrat conturile unei societati la viata lui. Remes stia meserie. Ialomitianu stia meserie, a fost sef de finantate publice judetene, la Brasov. Stia foarte bine finantele Ialomitianu. Nu avea ce sa caute.

Inteleg ca Dragnea il considera geniu (n.r - pe Darius Valcov). A spus «acest om genial». Eu chiar cred ca e atat de incult economic Dragnea incat daca unul ii vorbesti si el nu intelege, spune «asta e genial»", a spus Traian Basescu la Realitatea TV, citat de Adevarul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.