Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a afirmat, marti seara, intr-o emisiune la TVR 1, ca intentioneaza sa candideze „candva” la functia de presedinte al Romaniei, dar ca vrea sa fie o surpriza.

"Candva o sa candidez. Candva o sa candidez, cu siguranta. Aveti ca marturie clara: candva o sa candidez si la prezidentialele din Romania. Nu ma intrebati si cand anume, pentru ca aceasta este surpriza. Stiu cum va fi. Problema nu este cum o sa fie, o sa fie sigur. N-am niciun fel de problema”, a declarat Eugen Teodorovici, potrivit News.ro.

Intrebat daca va fi doar candidat sau si presedinte, acesta a spus: „Cand spun ca fac un lucru, il fac. Nu candidez ca sa candidez. Nu sunt un las”.

Chestionat daca va candida din partea PSD, ministrul Finantelor a raspuns: "Sunt multe variante politice posibile, dar sigur va fi”.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.