Yuppy 19 Martie 2019 16:07 de Clara Vacaru
Premierul Viorica Dancila a facut, marti, un apel la „toti cei care isi iubesc tara", de a se uni „in jurul acestei nevoi acute de a accelera proiectele de infrastructura"

"S-a vorbit despre infrastructura de transport. Avem aceasta obligatie ca, dupa ani de zile in care acest domeniu a mers cu incetinitorul, sa mearga de acum inainte pe repede-inainte. A venit momentul sa punem toti umarul la acest proiect. Lansez un apel catre toti cei care isi iubesc tara, sa ne unim in jurul aceste nevoi acute de a accelera proiectele de infrastructura. Veniti cu solutii constructive si haideti sa facem ce trebuie pentru a imbunatati infrastructura in Romania", a spus Dancila, la inceputul sedintei de Guvern.

"Inca ne confruntam cu incercarile unor cetateni care doresc cu orice chip ca Romania sa nu aiba autostrazi si cauta sa creeze blocaje artificiale. (...) la sfarsitul lunii ianuarie, acordul de mediu pentru autostrada Pitesti-Sibiu a fost contestat de trei persoane, doi cetateni din Romania si unul din Dublin. Motivele invocate: numar insuficient de ecoducte pentru mamiferele mari si insuficienta cercetare a locatiilor pentru lilieci. Ma intreb cum este posibil asa ceva. In acelasi timp ma intreb ce interese au acesti oameni pentru ca, cu siguranta nu au interes pentru Romania (...)", a afirmat Dancila, potrivit Adevarul.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.