Deputatul PSD Liviu Plesoianu lanseaza un atac la adresa lui Rares Bogdan, amintind de declaratii mai vechi ale jurnalistului care il vizau pe Mircea Hava, al doilea candidat la europarlamentare pe lista PNL.

"Rares Bogdan e primul pe lista PNL pentru europarlamentare. Al doiles e Mircea Hava. Ce scria Rares Bogdan despre Mircea Hava in 2012, in Ziua de Cluj? Ca e un 'corupt' si un 'slugiu desantat al marelui Basescu'. Mare om, mare politician, Rares Bogdan! Doar o #scarba infinita ma cuprinde... Ce om zdravan, rational si moral, poate sustine ca acest personaj e altceva decat un ipocrit de cea mai joasa speta!?

P.S. Sa mai adaug ca Roberta Anastase e deputata PNL chiar acum, in timp ce marele Rares Bogdan deschide lista PNL si pozeaza in marele luptator impotriva coruptilor!?? Acelasi Rares Bogdan care spunea inclusiv despre Roberta Anastase ca e o 'corupta' si o 'sluga desantata a marelui Traian Basescu'?", a scris Liviu Plesoianu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.