Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, marti dimineata, cu privire la faptul ca Augustin Lazar si-a depus candidatura pentru un nou mandat la Parchetul General, ca orice procuror are voie sa se inscrie.

"Orice procuror care indeplineste conditiile legii are dreptul sa se inscrie. Eu voi fi in comisia de selectie, care face propunerea catre CSM si mai departe catre presedinte. Ma voi exprima acolo", a spus Tudorel Toader.

Intrebat ce anume il recomanda pe Augustin Lazar pentru un nou mandat, Toader a spus ca nu vrea sa se pronunte inainte de interviu.

"Intrebati-l pe dansul, nu-mi cereti sa ma exprim inainte de interviu", a spus ministrul Justitiei, potrivit Stirileprotv.ro.

Augustin Lazar a anuntat luni ca isi va depune candidatura pentru un nou mandat de procuror general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.