Liderul Pro Romania, Victor Ponta, spune ca cea mai mare problema a Romaniei este lipsa de guvernare, iar solutia pe care el o propune este ca "toti cei care nu sunt in echipa Dragnea sa se gandeasca, ca o sa poata doar impreuna sa iasa din groapa asta".

"Nu vad o preocupare serioasa spre ce se va intampla cand pica Dragnea, nu stiu cand pica. Nu vorbesc de PSD, acolo e alta discutie - pleaca Dragnea, cine sa vina? Dancila? Draghici? Problema e restul clasei politice, sunt partide noi, au succes, cred ca scena politica va fi mai variata. Problema e sa ne gandim ce facem dupa. Nu credeti ca dupa ce pica Dragnea trebuie sa vedem ce facem cu tara asta?", a spus Victor Ponta, potrivit Digi24

Ponta a facut un tablou al partidelor si al capacitatii politice a acestora si a a ajuns la concluzia ca singur nu o sa poata niciunul sa scoata Romania "din groapa" in care se afla.

"Propun ca toti cei care nu sunt in echipa Dragnea sa se gandeasca ca o sa poata doar impreuna sa iasa din groapa asta. Singur nu o sa poata niciunul.

PNL – am inteles ca stau bine in sondaje, bravo lor! Singuri, nu au capacitatea, resursele umane, capacitatea politica.

USR a crescut, ALDE a crescut.

Pro Romania - daca imi spuneti maine: "preluati guvernarea si faceti treaba!", as spune: "stati, suntem cativa acolo".

Aici e nevoie de un efort mult mai mare. Cred ca vorba de guvernare. Problema Romaniei acum e lipsa de guvernare.

Nu mi se pare ca pe Dragnea il intereseaza ca pierde alegerile, il intereseaza cand are proces, 15 aprilie, daca ramane in pronuntare si ca il ia de acasa la o sentinta negativa", a mai spus liderul Pro Romania.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.