Senatorul PMP Traian Basescu s-a declarat surprins de optiunea Partidului National Liberal de a aduce din afara formatiunii candidati pentru alegerile europarlamentare.

"Uitati-va la PNL, ca atitudine. Si-au adus pe ultima suta, din afara partidului, candidatul la prezidentiale. Si-au adus, in cautarile lor intense, pe Marian Munteanu, la Primaria Capitalei. Acum si-au importat un jurnalist de pe piata libera. (...) (Urmaresc, n.r.) sa se salveze la scor. (...) Pe mine ma surprinde ca n-au gasit (candidati din interiorul partidului, n.r.) si ma surprinde si relaxarea cu care fac lucrurile acestea. Deci, locurile unu si trei sunt ocupate de doua importuri proaspete.

Eu sunt surprins de optiunea de a aduce tot timpul din afara (candidati, n.r.). Acesta este un partid mare. Oameni valorosi, cunoscuti, au. Slava Domnului! A disparut Anca Boagiu. Chiar Adriana Saftoiu. Si Predoiu. (...) Eu nu stiu de ce s-au lansat in tipul acesta de politica, la concurenta cu USR",a declarat fostul presedinte al Romaniei, luni seara, la TVR 1, potrivit Jurnalul.ro.

Traian Basescu spune ca in aceste situatii nu este vorba despre "decizii colective", ci de hotarari care apartin unui singur om, adica presedintelui PNL, Ludovic Orban.

"Cum sa aduci capul de lista din import? Locul trei din import? Candidat la Primaria Capitalei din import? (...) Ma uitam cand a iesit Ludovic Orban din Consiliul lor National sa anunte lista. Pai Blaga era dupa locul trei, ascuns, pitit undeva, iar acum la lansarea in Romania a candidatului la functia de presedinte al Comisiei Europene, a lui Weber, pe Blaga l-au pus pe ultimul scaun in prezidiu. Pe ultimul scaun din dreapta. Pai e Vasile Blaga! V-a adus partidul, vi l-a servit ca pe o farfurie cu mici, si il tratati asa", a spus el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.