Clotilde Armand, care se numara printre candidatii USR-PLUS la alegerile europarlamentare, ii raspunde ministrului de Interne dupa ce Carmen Dan l-a acuzat pe Dacian Ciolos ca a uitat sa dea banii inapoi celor care au donat pentru Cumintenia Pamantului in timpul guvernarii tehnocrate.

"Stimata d-na: restituirea donatiilor pentru "Cumintenia Pamantului" a fost amanata de Guvernul Romaniei (PSD-ALDE) prin ordonanta de urgenta pana la data de 31 decembrie 2019. Mai bine stergeti ce ati scris. Va faceti singura de rusine", a scris Clotilde Armand la postarea ministrului Carmen Dan.


Apoi, Clotilde Armand a revenit cu o postare pe contul sau de Facebook. A facut o captura la postarea ministrului de Interne si a scris: "Stimata d-na Carmen 'Decat' Dan: N-am uitat de dvs. Va asigur ca veti plati scump pentru tot ce ati facut in 10 august".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.