Primarul Brailei, social-democratul Marian Dragomir, considera ca PSD ar trebui sa abandoneze subiectul legilor Justitiei si sa vorbeasca mai mult despre realizarile din judete.
"In loc sa discutam despre realizarile din judete, vorbim despre legile Justitiei. Mai terminati cu legile Justitiei odata! Ori le schimbati, ori nu le schimbati, dar abandonati subiectul! Ne face rau tuturor", a declarat Dragomir, prezent la Conferinta extraordinara de alegeri de la PSD Braila.

Dragomir a aratat ca PSD este un partid al oamenilor care construiesc

"Ganditi-va, stimati colegi, pe cine trimiteti la televiziuni, ce mesaje dam, pentru ca noi suntem un partid al oamenilor care construiesc. Noi nu ne pricepem sa huiduim, noi nu ne pricepem nici sa injuram pe internet. Colegii nostri din Braila au ceva care ar trebui sa ia fiecare organizatie din tara si, mai ales, de la centru, - au implicare si colegialitate. Acesta este lucrul care ne caracterizeaza pe noi, prin care am castigat la Braila si eu sunt ferm convins ca, la un moment dat, o sa ne schimbam si comunicarea si modul de abordare. Daca nu le schimbam noi, ne obliga altii sa o facem si e pacat sa fie prea tarziu, cand putem sa o facem prin propria noastra vointa", a spus Dragomir, potrivit Agerpres.

Primarul Brailei este cel care a criticat public, la finalul anului trecut, atitudinea presedintelui Liviu Dragnea, despre care a spus ca ar trebui sa isi dea demisia si ca "este necesara o noua abordare in PSD, deoarece PSD nu este partidul unui om, ci al unei echipe".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.