Paris, fiica lui Michael Jackson, a negat o informatie publicata sambata potrivit careia ar fi fost spitalizata in urma unei tentative de suicid, informeaza EW.com.

Potrivit site-ului TMZ.com, tanara in varsta de 20 de ani ar fi incercat sa-si taie venele dupa ce a vazut documentarul "Leaving Neverland" si a fost transportata de urgenta la spital sambata dimineata, unde a fost stabilizata si ulterior externata.

In replica, Paris Jackson a negat pe Twitter ca ar fi incercat sa isi ia viata, subliniind ca informatia publicata de TMZ este "o minciuna", informeaza Agerpres.

O sursa a confirmat pentru EW.com ca sambata dimineata Paris a avut un accident care necesita asistenta medicala, dar ca in prezent tanara este acasa si se simte bine.

Politia din Los Angeles a indicat pentru acelasi site ca serviciul de ambulanta a primit un apel la ora 7.28 a.m. cu privire la un accident, a carei victima a fost ulterior transportata la un spital local, insa nu a precizat identitatea acesteia.

Documentarul in doua parti "Leaving Neverland", care a avut premiera pe 25 ianuarie, la Festivalul de Film Sundance, spune povestea a doi barbati, Wade Robson si James Safechuck, care sustin ca au fost abuzati in copilarie de Michael Jackson.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.