Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a declarat vineri, la Bacau, in timpul protestului de 15 minute pentru constructia de autostrazi, ca angajatii si firmele care au contracte pentru constructia de drumuri nu au timp sa stea, asa ca muncesc, dar ca e dreptul fiecaruia sa protesteze, scrie Mediafax.

"Proiectul este de 150 mil euro, lansat in 2017 timpul guvernarii PSD. Constructorul este o firma romaneasca, care si-a tinut angajamentele din punct de vedere contractual, nu vom avea probleme pe acest tronson. Nu voi ezita sa iau masuri unde nu se vor mobiliza corespunzator. Nu vom mai tolera sa avem intrzieri la executie", a declarat Razvan Cuc.

Intrebat de protestul de 15 minute, Cuc a spus: "Autostrada Moldova tocmai a inceput, nu avem timp sa stam. Vom fi prezennti, avem construrctori prezenti care vor face autostrazi".

PSD a anuntat, pe Facebook, demararea proiectului Autostrada Moldovei, iar ministrul Transporturilor Razvan Cuc a particicpat la eveniment.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.