Liderul PLUS, Dacian Ciolos, i-a dat replica luni seara, liderului PSD, Liviu Dragnea, care l-a acuzat de tactici securistice.

"Liviule, nu tine cu povestile astea cu care te plimbi prin presa de cativa ani de zile, povestea cu servicii e tot scoasa de la naftalina, o data la 2-3 ani, prima data cand eram candidat pentru pozitia de comisar european, pe care unii din PSD o voiau aceasta pozitie pentru Adrian Severin si atunci au inceput sa plimbe pe holurile Parlamentului European povestea asta cu servicii de informatii. Nu a tinut, PE m-a votat. Mai incolo, cand am devenit premier, dupa ce nu i-a convenit dlui Dragnea ce am facut noi la guvernare, pentru ca ii incurcam socotelile, a reinceput povestea cu strainii, dar de data asta s-a dus pe alt brand – Soros. Acum reia povestea cu ba Securitate, ba nationalism, ba servicii de informatii straine, tot felul de povesti din astea", a spus Dacian Ciolos, la Digi24, citat de Hotnews.ro.

Ciolos: Dragnea ar trebui sa inceapa sa explice romanilor "unde este bunastarea promisa de PSD in 2016"

"Liviule, nu tine cu povestile astea! Si mai bine ar fi sa incepeti voi sa explicati romanilor unde e bunastarea aia pe care o promiteati in 2016 cu carioca pe tabla frumos desenata. Aia nu mai vedem, dar vedem in continuare ca dl Valcov e acolo la impartirea bucatelor, vedem ca povestea cu Fondul Suveran de Investitii reapare, pentru ca probabil mai sunt niste companii care trebuie dat in stanga si in dreapta, tot pe la straini. Banii pe care ii dati pe pensii si salarii tot de la straini vin, cu dobanda cea mai mare din regiune. Cam asta e povestea cu imprumuturile si strainii. Cand nu aveti explicatii, o reluati cu securitatea si serviciile.

Eu, ce i-am spus dlui Dragnea, i-am spus foarte serios. Noi, in PLUS, am cerut tuturor celor din conducere sa semneze o declaratie pe propria raspundere si care e semnata, ca nu au colaborat cu securitatea si cu alte servicii de informatii, (…), declaratii cu toate consecintele juridice daca oamenii astia mint. Astept sa semneze si dl Dragnea, sa vina sa-mi arate si, pe urma, mai discutam, Liviule, despre povestile astea! Si treaba asta cu tupeul, tupeul vine de la voi, de la PSD, tupeu fata de romani. Ei confunda suveranitatea cu autocratia", a mai afirmat Ciolos.

Reactia lui Dacian Ciolos vine dupa ce presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat luni ca este "o tactica securista" abordarea lui Dacian Ciolos.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.