Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a reactionat dupa ce Liviu Dragnea a sustinut ca ar trebui refacuta reteaua de aprozare, astfel incat romanii nu sa nu mai fie obligati sa manance "toate E-urile"

"Trist - dar merita citit!

In timp ce pensiile si salariile sunt inghetate, alocatiile pentru copii “nu se poate” , preturile la alimente, medicamente si facturile la energie cresc in fiecare zi ....

Dragnea si PATRIHOTII lui «ne face APROZARE» (cum facea sarlatanul de Vanghelie Economate ca sa prosteasca poporul in timp ce el fura milioane)/ ca sa nu vedeti ca Valcov ne fura companiile de stat si le ascunde prin cimitire (langa aurul recuperat de la Isarescu)!

La cat de tare guita sobolanii astia prin sedinte masluite de partid si pe la emisiuni platite cu milioane de la Buget - e clar ca simt ca se strange latul!", a scris Victor Ponta pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.