Liderul PSD, Liviu Dragnea, sustine ca Victor Ponta, care anunta ca va face plangere penala pe tema Fondului Suveran de Investitii, este un "denuntator de profesie".

Liviu Dragnea a fost intrebat cum ii raspunde lui Victor Ponta, care a anuntat ca va depune plangere penala legat de Fondul Suveran de Dezvoltare si Investitii.

"Lui Ponta nu-i raspund nimic pentru ca la el este firesc. Este un denuntator de profesie, deci mai face inca o plangere penala cum a mai facut, cum a mai spus, si impotriva altora.

In ceea ce priveste Fondul Suveran de Dezvoltare si Investitii, v-am spus si ieri, va spun si astazi, nu este afectat deficitul bugetar, nu sunt afectate plafoanele, tot acest mecanism economico-financiar a fost luat in calcul atunci cand s-a construit bugetul. Este vorba de un capital social pe care il au societatile, acum, la acest moment, in jur de 10 miliarde de lei, sigur ca dupa ce va fi inregistrat la ONRC sigur se va face reevaluarea societatilor, asa este firesc vor fi fonduri alocate cash din veniturile din privatizare, asa este trecut in actul normativ, deci nu se pune problema ca eventualul profit care ar fi trebuit sa mearga la bugetul de stat ar fi fost luat in calcul si acum influenteaza deficitul... Toate aceste calcule au fost facute inainte si au fost luate in calcul si nu influenteaza deficitul", a spus Liviu Dragnea, potrivit Adevarul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.