Presedintele Partidului Pro Romania, Victor Ponta, a declarat ca va emigra, in cazul in care Liviu Dragnea va deveni presedinte al Romaniei.

El a spus, duminica, la Botosani, ca Dragnea nu ar putea ajunge presedinte decat printr-o frauda masiva.

"Daca o sa fie presedintele Romaniei... Dumneavoastra credeti ca o sa fie Dragnea? Va intreb ca sa stiu sa ma pregatesc de emigrare, nu de altceva. Eu cred ca nu va fi din fericire. Nu poate sa devina Dragnea presedinte altfel decat printr-o frauda masiva. Printr-un vot democratic nu are cum sa ajunga, sunt convins de acest lucru, si daca Romania isi va alege presedintele printr-o frauda masiva, atunci...", a afirmat Ponta.

Acesta a precizat ca nu are proprietati imobiliare in strainatate, insa a spus ca, daca va fi nevoie, isi va cumpara o proprietate in Republica Moldova.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.