Viorel Mardare, regizorul din Chișinau cunoscut pentru spoturile video de promovare a Republicii Moldova, a murit, sambata, la varsta de 36 de ani.

Anuntul decesului a fost facut pe Facebook. "Viorel a plecat la ceruri. Va multumim ca i-ati fost alaturi in toata aceasta perioada in care a luptat cu cancerul. Va multumim pentru suport, donatii si ganduri bune. Sa-i pastram amintirea vie. Dumnezeu l-a luat la el... ne-a lasat operele lui si un gol imens pe care il simte o tara intreaga. Sa il pomenim cu un gand bun. Zbor lin, Viorel”, arata mesajul publicat de catre cunoscutii acestuia.

Viorel Mardare a devenit cunoscut dupa ce a realizat numeroase spoturi publicitare si sociale de promovare a Republicii Moldova, scrie Hotnews.

In anul 2016, filmuletul „Go on. Fruits from Moldova”, in care piesa "The Show Must Go On" este interpretată de moldoveni, a devenit viral.

Un alt clip viralizat, realizat de Viorel Mardare, este " Be Our Guest in Moldova", in care personajul principal il joacă pe actorul american Brad Pitt.

Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.