Fostul ministru Vlad Voiculescu a anuntat, dupa ce BEC a interzis candidatura USR-PLUS la alegerile europarlamentare din mai 2019, ca Alianta va contesta decizia Biroului Electoral Central la instanta suprema.
"NU VOR PUTEA SA NE OPREASCA! Biroul Electoral Central - prin reprezentantii partidelor politice care detin majoritatea - au respins protocolul Aliantei 2020 USR PLUS.

CE VOM FACE NOI ACUM? Vom ramane impreuna! Vom ataca decizia la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Vom fi pe strazi, peste tot in tara, in fiecare zi, de acum pana in ziua in care tu vei putea sa le arati celor care vor sa distruga democratia in Romania ca nu mor caii cand vor cainii! CE POTI FACE TU ACUM?
  • 1. Vom avea nevoie de semnatura ta, din nou, rapid. Lasa-ne datele tale aici ca sa ne putem mobiliza rapid: www.usrplus.ro.
  • 2. Spune-le prietenilor si cunoscutilor ce se intampla! Ajuta-i sa vada ca fara implicarea tuturor, democratia in Romania se sfarseste cu fiecare zi”, a scris Vlad Voiculescu, pe Facebook.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.