Dupa ce Curtea Constitutionala a Romaniei a respins, miercuri, sesizarea presedintelui Klaus Iohannis privind Legea bugetului de stat pe anul 2019, stabilind ca actul normativ este constitutional, fostul ministru Mihai Fifor sustine ca seful statului ar trebui sa isi ceara scuze fata de copii si parinti pentru amanarea inutila a cresterii alocatiilor.

"Curtea Constitutionala a respins plangerea presedintelui Iohannis, prin care blocase bugetul de stat, stabilind ca actul normativ este constitutional.

Domnul Iohannis trebuie sa isi ceara scuze fata de copii si parinti pentru amanarea inutila a cresterii alocatiilor.

Trebuie sa isi ceara scuze fata de comunitatile locale din judetul Arad si din restul tarii pentru amanarea nepermisa a investitiilor prevazute in Bugetul de stat.

Presedintele Iohannis trebuie sa isi ceara scuze pentru blocarea, in scop pur electoral, a programelor de dezvoltare locala, a constructiei de drumuri, scoli, gradinite, spitale.

Nu in ultimul rand, presedintele Iohannis trebuie sa isi ceara scuze romanilor pentru intarzierea alocarii a 2% din PIB pentru apararea tarii, punand astfel mai presus de interesele de securitate ale Romaniei, interesele sale electorale.

Este momentul ca presedintele sa dea dovada de responsabilitate si sa promulge de urgenta legea bugetului tarii pe 2019", a scris Mihai Fifor pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.