Presedintele PNL, Ludovic Orban, sustine ca Rares Bogdan ar fi un castig pentru partid, precizand ca exista discutii pentru ca jurnalistul sa fie candidat din partea PNL la europarlamentare.

Liberalul a declarat intr-un interviu acordat Hotnews ca deocamdata nu este gata lista PNL pentru alegerile europarlamentare, iar cei patru actuali europarlamentari ai partidului sunt evaluati "foarte bine" pentru activitate.

"Lista vehiculata nu este definitiva. Avem 49 de candidati intrati in competitia interna. Unii dintre actualii europarlamentari au sanse foarte mari sa se regaseasca pe lista", a mentionat liderul PNL.

Chestionat in legatura cu posibilitatea ca Rares Bogdan sa deschida lista PNL la europarlamentare, raspunsul lui Orban a fost: "Veti afla daca va fi candidat cand vom lua decizia in forurile statutare. Exista discutii cu mai multi".

De asemenea, Orban a tinut sa sublinieze ca Rares Bogdan ar fi un castig pentru partid, noteaza adevarul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.