Deputatul USR Tudor Pop sustine ca, din informatiile sale, la unul dintre urmatoarele CEx-uri ale PSD ar urma sa fie propusa inlocuirea Sorinei Pintea cu Adriana Cotel.

"Din informatiile mele, care sunt informatii pe surse in acest moment, la unul dintre urmatoarele CEx-uri ale PSD ar urma sa fie propusa inlocuirea Sorinei Pintea cu Adriana Cotel, proaspata sefa a Casei Nationale de Asigurari de Sanatate.

Miza este gestionarea bugetului de investitii alocat Ministerului Sanatati. Daca se confirma aceste lucruri, este foarte posibil ca Sorina Pintea sa fi deranjat anumite cercuri de interese din PSD", a spus Tudor Pop pentru hotnews.ro.

Cine este Adriana Cotel

In luna ianuarie, Adriana Cotel a fost numita in functia de presedinte, cu rang de secretar de stat, al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate.

Anterior, Adriana Cotel a detinut timp de patru luni functia de presedinte al Agentiei Nationale a Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale (ANMDM).

Din 2017 pana in prezent la conducerea CNAS s-a aflat Razvan Teohari Vulcanescu.

Conform profilului de Linkedin, Adriana Cotel a studiat la "Universitatea din Bucuresti", fara a se mai mentiona alte precizari. La capitolul "experienta profesionala" figureaza cele 4 luni in care a condus Agentia Nationala a Medicamentului si Dispozitivelor Medicale (octombrie 2018 - ianuarie 2019).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.