Presedintele PSD Liviu Dragnea a reluat, duminica, in discursul sustinut la conferinta de alegeri a PSD Gorj, ca acuzatiile la adresa presedintelui Klaus Iohannis, el afirmand despre seful statului ca nu a facut un singur lucru bun pentru tara, a dezbinat, a incitat oamenii la proteste, a mintit, a vorbit de rau Romania si protejeaza in continuare statul subteran.

"Vreau sa va spun cateva lucruri despre Iohannis. Eu am crezut ca nu va veni in Romania vreun presedinte mai rau si mai toxic decat Basescu. Eu nu am crezut, am crezut ca Basescu va fi raul maxim. Acest om nu a facut pana astazi in patru ani de mandat un singur lucru bun pentru aceasta tara, a dezbinat, a incitat oamenii la proteste, a mintit, a vorbit de rau aceasta tara, a dezinformat institutii europene, a sustinut si protejat si protejeaza in continuare acest sistem ocult care se numeste statul subteran, pentru ca acest sistem l-a ajutat cu cele 40 si ceva de dosare penale, l-a ajutat cu acele case furate de la statul roman. A avut doua obiective majore spuse lui Calin Popescu Tariceanu exact a doua zi dupa alegeri, cand a incercat sa-l convinga sa nu mai faca alianta cu noi si anume razboi total cu PSD si blocarea guvernarii. Si asta a facut doi ani si jumatate, cu toate institutiile de represiune pe care le coordoneaza: atacul la CCR, nerespectarea Constitutiei, nerespectarea deciziilor CCR, blocarea ministrilor", a afirmat Dragnea.

Liviu Dragnea a adaugat ca Iohannis are de gand sa sacrifice orice pentru a obtine un nou mandat, "ca sa scape de relele pe care le-a facut", scrie Agerpres.

"Romania nu are astazi nici macar seful armatei pentru ca nu vrea Iohannis, este ceva fara precedent. De ce credeti ca face lucrul acesta? Orice are de gand sa sacrifice pentru a-si atinge un obiectiv: inca un mandat, ca sa scape de relele pe care le-a facut. Credeti ca noi putem sa-l lasam pe Iohannis sa mai ia inca un mandat, inca cinci - sase ani cu acest om care-si uraste propria tara? Atunci, fratilor, haideti sa va treziti cum stiu eu PSD si cum stiu eu Gorjul. Colegi primari, presedinti de organizatii, membri PSD, simpatizanti PSD, PSD este poporul roman la o scara mai mica, haideti sa ne aducem aminte lucrul acesta. Singurul partid care poate apara interesele Romaniei si care se poate bate cu oricine pentru aceasta tara este PSD", a mai spus Dragnea.

Citeste si:
Traian Băsescu a fost internat la Spitalul Militar din Bucureşti
Traian Băsescu a fost...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.