Deputatul PSD Ioan Chisalita ofera explicatia pentru care drumurile sunt foarte aglomerate, sustinand ca este un efect al cresterii economice realizate de guvernarea PSD.

"Desi in masterplanul de transport este prevazut un drum expres care sa traverseze judetul Caras-Severin, acesta nu a fost construit inca. A inceput, din cate stiu eu, dinspre Pitesti, spre Craiova. Eu sper sa ajunga si pe teritoriul judetului nostru", a spus seful CJ Caras-Severin Silviu Hurduzeu.

Deputatul Ioan Chisalita, Secretarul filialei judetene a PSD Caras-Severin, a reluat ideea: "Daca in guvernarea tehnocrata faceam drumul in 6 ore, acum fac acest drum in 8 ore. Pentru ca PSD a luat masuri care au dus la crestere economica, sunt foarte multe camioane si alte masini care au facut ca aceste drumuri sa fie mult mai circulate", a aratat el, citat de hotnews.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.