Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, sustine ca Liviu Dragnea este asa nervos pentru ca vede ca i se strange latul, avand doua cosmaruri care il fac sa se comporte ca Hitler in buncar.

"Este un moment al adevarului : Dragnea si gasca lui de mafioti nu se mai ascund si nu mai au teama - anunta ca 'se ocupa el de noi' / ieri noi am fost pe strada alaturi de oameni - el a mers cativa pasi la Resita si a vazut catusele / frica l-a facut sa spuna in sfiarsit adevarul ; iar noi ii aducem aminte Mafiotului intelepciunea romaneasca ''de ce iti e frica nu scapi'!

Dragnea mafiotul este asa nervos pentru ca vede ca i se strange latul / are doua cosmaruri care il fac sa se comporte ca Hitler in bunker:

1. Sentinta de condamnare penala de la ICCJ care trebuie sa vina in Aprilie - Mai (daca nu da niste ordonante care sa il scape)

2. Sentinta de condamnare politica la Alegerile Europarlamentare din 26 Mai cand trebuie sa arate care este scorul lui politic (dupa ce in Decembrie 2016 a luat 46% cu Ponta, Tudose, Firea, Grindeanu, Neacsu, Banicioiu, Chirica, Tutuianu, Stanescu si multi altii pe care i-a 'injunghiat' pe la spate)!

PRO Romania va duce acesta batalie contra lui Dragnea pana la sfarsit / PRO Romania va scapa tara de Dragnea si gasca lui de hoti si analfabeti / de PRO Romania ii este frica lui Dragnea pentru ca reprezinta singura alternativa politica de centru stanga / doar PRO Romania are echipa de oameni suficient de competenti si experimentati capabili sa arate hotiile si prostiile guvernarii Dragnea - Dancila / PRO Romania incepe sa devina speranta oamenilor ca stabilitatea, seriozitatea si bunul simt pot sa se intoarca la Guvernare!", a scris Victor Ponta pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.