Fostul premier Dacian Ciolos este de parare ca ura aratata de liderul social-democrat, Liviu Dragnea, precum si de cei din PSD fata de Laura Codruta Kovesi face rau tarii.
"Cred ca este si o razbunare aceasta atitudine. Nu ar trebui sa uitam faptul ca domnul Dragnea si apropiati ai dansului sunt implicati intr-un dosar pe care l-a deschis OLAF legat de fraudarea de fonduri europene. Acum va exista aceasta institutitie care va instrumenta dosare la nivel european, inclusiv cu procurori din tarile membre. Si poate sa fie o teama legata de acest lucru. Poate ca mai are si alte lucruri pe constiinta.

Eu vad si o ura a domnului Dragnea si a unora din PSD fata de Kovesi, o ura care este expusa public si face rau Romaniei prin atitudinea pe care o au institutiile din Romania, pentru ca, dupa cum vedeti, aceasta atitudine nu impiedica institutiile europene sa recunoasca profesionalismul si calitatea Codrutei Kovesi"
, a declarat Ciolos la RFI Romania, citat de ziare.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.