Ministrul Justitiei Tudorel Toader a afirmat joi, la Antena3, legat de procedura de revocare din functie a lui Augustin Lazar, ca nu poate decide daca sesizeaza CCR sau nu.

"Na, ce sa zic. Perioada de asteptare ne-a cam edificat. Sigur, exista o rezolvare pe cale naturala prin implinirea mandatului si daca cumva faceti aluzie la posibilitatea sesizarii CCR (...) nu voi face decat sa repet ceea ce am spus de mai multe ori faptul ca ministrul Justitiei nu decide daca sesizeaza Curtea sau nu. Ministrul Justitiei poate, ceea ce a facut si in precedent, ca la solicitarea primului ministru, sa redacteze draftul de sesizare a CCR cu un conflict", a spus Tudorel Toader, potrivit Stiripesurse.ro.

Pe 27 decembrie 2018, Tudorel Toader anunta ca a transmis presedintelui Klaus Iohannis cererea de revocare din functie a procurorului general Augustin Lazar.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.