Sebastian Ghita a declarat, marti seara, la Romania TV, ca fosta sefa a DNA a obtinut acest scor in urma unor intelegeri in Parlamentul European.

"E uimitor cum poate sa ocoleasca adevarul. Cred ca le e rusine celor din Parlamentul European cum au fost pacaliti la selectie. Le-a spus ca ea indeplineste conditiile pentru gradul de procuror de parchet general. Am vazut ca a negat decizia CCR. Multe minciuni prin omisiune. Doamna Kovesi e in slujba unor puteri straine, fie statale, fie supra-statale. Ce se intampla la Bruxelles e o incercare de a construi niste organisme supra-statele sa domine natiunile, sa le elimine oamenii de afaceri, elitele politice, sa le inlocuiasca cu niste politruci, mumii si, daca nu suntem atenti, asta se va intampla.

Scorul de 12 la 11 ma face sa cred ca multi europeni stiu adevarul despre Kovesi. Doamna Kovesi stia dinainte intrebarile si avea raspunsurile notate pe foi. La Kovesi s-a incercat un aranjament in PPE.

Favorurile facute de doamna Kovesi unor ambasadori ai Frantei i-au adus decoratii si premii. Pentru unii le-as dori din inima sa ajunga Kovesi la Parchetul European. Vocile celor care au patit din cauza ei s-au auzit la Bruxelles, altfel ar fi trecut ca gasca prin apa. Daca in LIBE obtine un vot favorabil, va avea votul Parlamentului European in favoare, dar votul Consiliului va fi impotriva. Apoi va urma o mediere. Ea a pacalit cu Macovei", a spus Sebastian Ghita, potrivit Stiripesurse.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.