Deputatul PSD Florin Iordache sustineca protestul magistratilor pe tema OUG privind legile justitiei nu este corect, pentru ca prejudiciaza cetatenii.

"Foarte bine a procedat doamna prim-ministru Viorica Dancila ca a initiat un dialog si, in urma acestui dialog, am inteles ca va fi eliminata aceasta prevedere care generic nu mai vorbea de o separare a carierelor.

Dialogul foarte bun pe care l-a initiat doamna premier Viorica Dancila a fost sa detensioneze si sa ia pulsul. Ca o greseala o vad eu, cred ca trebuiau consultari mai ample si mai transparente inainte de adoptare, dar aici este problema la Ministerul Justitiei. Foarte bine a procedat Viorica Dancila, dumneaei a fost plecata din tara in ultimele zile, a fost in Spania, a initiat acest dialog, tocmai pentru a detensiona situatia si a gasi cele mai bine solutii", a spus Florin Iordache, potrivit News.ro.

Florin Iordache considera ca magistratii nu mai au motive de nemultumire, dupa modificarea OUG 7, anuntata luni seara de ministrul Tudorel Toader

"A prejudicia cetatenii, ca pana la urma si magistratii sunt in slujba cetateanului si a prejudicia fie prin tergiversarea sedintelor de judecata, fie prin neprezentarea la parchete si cetatenii sa fie prejudiciati nu mi se pare corect", a adaugat Iordache.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.