PSD il acuza pe seful statului ca blocheaza investitiile si marirea alocatiilor prin contestarea la Curtea Constitutionala a legii bugetului.

"Iohannis a blocat toate investitiile noi la nivel local. Niciunul dintre primarii sau presedintii de consilii judetene nu poate demara investitii noi din cauza presedintelui care a contestat bugetul la Curtea Constitutionala. Deci, din cauza obsesiei sale de a ataca si de a bloca PSD, Iohannis pune bete-n-roate chiar primarilor din partidul care il sustine la alegerile prezidentiale. Dar cei care sufera in final sunt cetatenii care asteapta realizarea noilor investitii in drumuri, scoli si spitale.

Daca plangerea sa la Curtea Constitutionala va fi respinsa, Iohannis va trebui sa isi ceara scuze fata de toti copiii si parintii care nu au primit alocatiile marite de la 1 martie si fata de toti cetatenii care asteapta realizarea investitiilor in localitatile si judetele lor!
", se arata intr-o postare pe pagina de Facebook a Partidului Social Democrat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.