Deputatul Calalin Radulescu a sugerat, sambata, ca Frans Timmermans nu stie cum se face justitia la noi si ca poate la ei e altfel.
"Ceea ce ma astept de multa vreme sa faca domnul Timmermans e sa stea la masa cu noi si poate ca o sa inteleaga ca asta dorim si noi, sa se respecte statul de drept, ca judecatorii sa nu mai primesca biletele de condamnare. Probabil ca domnul Timmermans, cred ca aici este ruptura intre dansul si noi, este ca nu am stat impreuna de vorba in tara lui, a noastra si in celelalte tari sa vedem cum functioneaza justitia la dansii, la noi.

Ceea ce eu ma astept sa faca dl. Timmermans - si ma astept demult, si eu, si colegii mei - este ca - uite, poate ca asta e un inceput - sa stea de vorba cu noi, sa stea la masa poate cu presedintele Liviu Dragnea si cu ceilalti membri ai Partidului Socialist, adica Partidul Social-Democrat, si poate ca o sa inteleaga ca exact asta dorim si noi, dorim sa se respecte statul de drept, dorim ca judecatorii sa iasa de sub controlul politic, asa cum au fost ei pana acum, si controlul SRI, dorim ca judecatorii sa nu se mai intalneasca cu procurorii sa primeasca biletele de condamnare. Exact ce vrea domnul Timmermans vrem exact si noi
", a spus Catalin Radulescu la Digi24, citat de Adevarul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.