Frans Timmermans, prim-vicepresedintele Comisiei Europene si candidatul socialistilor europeni la functia de presedinte al Comisiei Europene, a transmis, luni, un mesaj de apreciere si sustinere pentru fosta sefa a DNA, Laura Codruta Kovesi.

"Nu pot exista pasi inapoi in ceea ce priveste lupta impotriva coruptiei. Nu poate exista nicio amnistie pentru politicienii corupti care au fost condamnati in justitie.

Am fost destul de brutal cu romanii in aceste aspecte si voi continua sa fiu limpede in aceasta privinta. Cred ca in lupta impotriva coruptiei, in viziunea mea, doamna Kovesi a facut o treaba excelenta de-a lungul anilor si este un procuror foarte bun. Pot depune marturie ca am vazut la treaba si cred ca este un procuror excelent. A facut o treaba foarte curajoasa in Romania", a spus Timmermans, potrivit Hotnews.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.