Viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu informeaza ca urmeaza sa candideze la sefia PSD Bucuresti, dupa ce s-a sfatuit si a fost incurajat de edilul Capitalei, Gabriela Firea, in acest sens.

''Am luat nota de decizia Comitetului Executiv de a se organiza alegeri in toate structurile de partid unde sunt presedinti interimari si am decis sa-mi asum candidatura pentru pozitia de presedinte al PSD Bucuresti. M-am sfatuit in acest sens cu doamna primar general Gabriela Firea, care m-a incurajat si m-a asigurat de tot sprijinul sau in acest demers. Consider esential acest lucru cata vreme, deloc intamplator, Partidul Social Democrat a castigat pentru prima data in istorie alegerile in Bucuresti, avand primarul general si cei sase primari de sector alesi toti sub sigla PSD, intr-un moment in care la conducerea organizatiei se afla doamna Gabriela Firea.

Atat eu, cat si doamna primar general avem convingerea ca PSD are o responsabilitate imensa fata de cetatenii care ne-au acordat voturile in 2016 si ca disputele partinice si politicianiste care, din pacate, afecteaza activitatea partidului in ultima perioada trebuie sa inceteze de indata. Bucurestenii trebuie sa fie mai presus de orice dispute, iar orice actiune care le sacrifica interesele din ratiuni politice trebuie stopata de indata. Or acest lucru nu se poate face decat avand suportul unei organizatii dedicate lui, cetateanului bucurestean, nu lui, cetateanului Dragnea Liviu Nicolae.

Asa sa-mi ajute Dumnezeu!'', a spus Badulescu, citat de hotnews.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.