Facand referire la episodul in care Liviu Dragnea a refuzat sa discute vineri cu un jurnalist, invitandu-l apoi in baie, Ludovic Orban a sustinut ca s-a umplut paharul si ca prioritatea zero a PNl devine demiterea lui Liviu Dragnea.

"Prioritate zero pentru PNL: demiterea lui Dragnea.

Ultima mojicie facuta de Dragnea umple paharul. Sa chemi la baie un jurnalist care te intreaba de nerealizarea promisiunilor electorale arata un comportament de interlop, de mardeias de la coltul strazii. Arata, de asemenea, atitudinea sefului PSD fata de presa independenta, care indrazneste sa critice sau sa puna intrebari incomode, atitudine de cenzor comunist.

Devine o obligatie morala pentru orice parlamentar sa voteze scoaterea de pe fata Parlamentului a acestui furuncul care desfigureaza imaginea forului democratic cel mai reprezentativ.

Zilele lui Dragnea in fruntea Camerei sunt numarate. Vom face ceea ce trebuie cat de curand", a scris Ludovic Orban pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.