Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, sustine ca fostul ministru al Muncii, Lia Olguta Vasilescu, are un profil politic bun, desi deocamdata nu au avut loc discutii in coalitie cu privire la un eventual candidat comun.

"Ea (Lia Olguta Vasilescu - n.r.) are un profil politic foarte bun, ca primar al Craiovei, ca ministru al Muncii", a spus liderul ALDE la TVR, citat de stiripesurse.ro.

In egala masura, el a lansat critici la adresa sefului statului in legatura cu respingerea nominalizarii Olgutei Vasilescu pentru Ministerul Dezvoltarii. "Basescu, cat era de smintit, nu statea sa puna frane, nu baga batul prin gard. El fusese ministru, stia ce inseamna un minister fara cap. E jale. Niciun functionar nu lucreaza nimic".

Chestionat daca PSD si ALDE au vorbit pe tema sustinerii unui candidat comun la presedintie, raspunsul lui Tariceanu a fost: "Nu au existat aceste discutii, dar nu e tarziu. Prima scadenta la care trebuie sa performam este la europarlamentare. Suntem acum prinsi cu legea bugetului, apoi sper sa se mai degajeze scena politica, sa discutam si alte subiecte, mergem sau nu mergem pe lista comuna. In ceea ce priveste candidatura le prezidentiale, eu nu ma grabesc."


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.