PSD sustine ca seful statului a uitat ca in anul 2017 "partidul sau cerea si vota cu doua maini suplimentarea bugetului pentru finantarea partidelor politice", sustinand ca ar trebui alocati mai putini bani la partide si mai multi pentru educatia copiilor.

"IOHANNIS A UITAT: in 2017, partidul sau cerea si vota cu doua maini suplimentarea bugetului pentru finantarea partidelor politice. Astazi, presedintele PSD Liviu Dragnea a propus, iar comisia de Buget a aprobat, diminuarea acestui buget cu 140 milioane de lei.

Banii vor fi transferati catre Educatie, pentru infrastructura necesara derularii Programului Guvernamental 'Masa calda in scoli'. Astfel dezbaterea parlamentara aduce mai multe beneficii pentru cetateni: mai putin la marile servicii secrete si mai mult pentru sanatatea celor mici, mai putin la partide si mai mult pentru educatia copiilor din Romania", arata reprezentantii PSD pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.