PSD a reactionat dupa ce Klaus Iohannis a criticat proiectul de buget pe 2019, sustinand ca presedintele "dovedeste din nou ca nu intelege nimic din economie si ca singura sa preocupare e bugetul serviciilor secrete".

"Iohannis dovedeste din nou ca nu intelege nimic din economie si ca singura sa preocupare e bugetul serviciilor secrete.

Realitatea e ca aceste servicii au irosit fonduri uriase pentru a pune in practica protocoalele ilegale si neconstitutionale. Iar in loc sa aruncam sume enorme pe practicile nesanatoase ale serviciilor secrete, mai bine sa dam mai multi bani pentru sanatatea copiilor din Romania. Este surprinzator ca presedintele Iohannis critica legea finantarii partidelor, pe care a promulgat-o fara sa aiba nimic de obiectat...mai ales ca unele suplimentari au fost propuse chiar de partidul care il sustine acum la prezidentiale. De asemenea, desi a fost primar, Iohannis nu intelege nimic din alocarile guvernului pentru comunitatile locale.

Principiul esential al noului buget este descentralizarea, respectiv transferarea unor servicii sociale de la Guvern, cu cheltuieli de 6,3 miliarde, insotite insa de alocari suplimentare din cotele de TVA de 11,4 miliarde. Deci e cu plus, nu cu minus. Iohannis ar face bine sa continue ce a facut pana acum...adica nimic si sa nu mai bage bete-n roate economiei nationale", se arata intr-o postare pe pagina de Facebook a Partidului Social Democrat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.