Europarlamentarul PSD, Razvan Popa, a spus, luni, ca ultimele iesiri ale lui Victor Viorel Ponta arata din nou, daca mai era nevoie, un analfabetism comportamental al celui caruia PSD i-a dat totul.

"Victore, nici nu stii cat de mic incepi sa fii.... la caracter! Cred ca ultimele iesiri ale lui Victor Viorel Ponta arata din nou, daca mai era nevoie, un analfabetism comportamental al celui caruia PSD i-a dat totul. Functia de deputat, de ministru, de prim ministru, de presedinte de partid si pozitia de candidat la alegerile prezidentiale. Ba mai mult, cei pe care azi ii jigneste cu grosolanie au umplut un stadion intreg, Arena Nationala, cu oameni, membri de partid si simpatizanti care sa-l ovationeze.

Acestia, buni sau rai, destepti sau mai putin destepti, de la toate nivelurile partidului, si-au rupt pingele sa-i faca lui si unora foarte apropiati lui, campanie electorala la europarlamentare, dar si la prezidentialele din 2014.

Tot ei au privit cu stupoare cum premierul din 2015 a dat bir cu fugitii si l-a lasat pe Iohanis sa-si puna "guvernul sau". Si tot cei despre care Ponta are acum doar cuvinte de ocara, au aflat acum ca guvernul "elitist" pe care l-a condus era facut de serviciile care-l manevrau cu abilitate.

Dar, dupa cum spuneam, de unde nu e caracter (politic), nu te poti astepta decat la mitocanie si grosolanie", a scris Razvan Popa ep Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.