Europarlamentarul Catalin Ivan sustine ca Donald Tusk nu este credibil prin mesajul pe care il transmite, atata timp cat are dubla masura si nu se comporta la fel si fata de Viktor Orban, premierul Ungariei.
"Poate sunt de moda veche, dar eu cred ca judecatorii trebuie sa decida cine este vinovat sau nu, iar politicienii sa fie macar consecventi, sa nu se schimbe peste noapte, si sa aiba aceeasi masura pentru toti, indiferent de interesele personale sau de partid. Sigur ca imi poate fi simpatic cand ii zice lui Dancila lucruri pe care i le spunem si noi in tara. Pe de alta parte, acelasi Tusk este coleg de familie politica in Partidul Popularilor Europeni cu nimeni altul decat Viktor Orban. Nu l-am auzit la fel de hotarat si principial in relatia cu Ungaria lui Orban.

Credibilitatea mesajului este data de cel care transmite mesajul respectiv. Desi are dreptate in ceea ce spune, Tusk nu este credibil, din pacate. Ipocrizia si dubla masura a unor lideri europeni ca Tusk si Juncker dau apa la moara unora ca Dragnea, Orban si altii care-si justifica ticalosiile impotriva propriilor popoare prin faptul ca Bruxelles-ul este rau. N-o fi chiar asa de rau, dar sigur poate fi mult mai bun
", a scris Catalin Ivan pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.