Carmen Dan sustine ca bugetul alocat Ministerului de Interne pe anul 2019 este de 20 de ori mai mare decat anul trecut.

"In anul 2018, am avut de 20 de ori buget mai mare decat in 2017 si anul acesta - buget de 20 de ori mai mare decat in 2018. Este un buget care a fost alcatuit tocmai pentru a ne permite sa ne indeplinim misiunea.

Tot ceea ce s-a solicitat si ce s-a argumentat atunci cand s-a discutat pe proiectul de buget a avut in vedere un singur obiectiv, cel pe care ni l-am asumat si care presupune prestarea unui serviciu public cat mai bun pentru cetatean.

Ma bucur ca lucrul acesta a fost inteles de catre colegii mei si ma bucur ca in fiecare an am reusit sa aduc un plus la buget, care se concretizeaza in eficienta cu care prestam acest serviciu public, in salarizarea de care se bucura personalul ministerului", a spus Carmen Dan la Antena 3.

Ea a tinut sa mentioneze ca mare parte din acest buget va merge la cheltuielile cu personalul MAI.

Citeste si:
FOTO O fetiță de 12 ani a redecorat casa familiei cu doar 150 dolari
FOTO O fetiță de 12 ani a...
Citeste si:
15 remedii simple pentru durerile de urechi
15 remedii simple pentru...

"Vom continua politica de investitii. In continuare vom avea achizitii de autospeciale, ne vom preocupa de reabilitarea unor sedii, de data aceasta si spre institutiile prefectului, ne vom ocupa de achizitiile de echipament in continuare", a adaugat sefa MAI, citat de ziare.com.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.