"Atata timp cat de un an de zile eu si alti colegi am tras niste semnale despre tipul de management, despre tipul de agenda publica inlocuita cu alte agende, nu a fost nicio dezbatere interna, nu a fost nimic bine, totul e bine daca spune cineva, evident ca lumea nu mai suporta. (...) Un an de zile am tot incercat, am vorbit si public si epistolar, au fost scrisorile domnului Badalau, doamnei Andronescu, au fost si luari de pozitii publice... Vorbesti cu extinctorul", a sustinut Tudose, citat de antena3.ro.

El a tinut sa mentioneze ca deja PSD are o problema cu majoritatea.

"Liviu Dragnea nu va parasi PSD, Liviu Dragnea va sta pana ingroapa PSD, poate asta e misiunea domniei sale. (...) Eu mi-am asumat. Am inteles ca cine nu este de acord cu domnul Dragnea si cu politica domniei sale trebuie sa plece. Am plecat", a adaugat el.

Chestionat cum ar caracteriza PSD, raspunsul fostului sef al Executivului a fost: "In cadere, din pacate in cadere libera si daca nu se trezeste si e o treaba de lideri si inca doi - trei care ii tin isonul probabil ca PSD isi incheie misiunea istorica".

Mihai Tudose a demisionat saptamana trecuta din PSD si s-a inscris in Pro Romania.