Facand referire la bugetul serviciilor secrete pentru anul 2019, presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, sustine ca va trebui justificata o majorare a acestor servicii.
"Cred ca orice buget trebuie explicat si justificat. In Romania, cred ca nu spun o noutate, cred ca sunt 15 ani de cand bugetele Serviciilor (de informatii - n.r.) cresc, cresc, cresc si ne punem intrebarea daca aceste cresteri sunt justificate. Trebuie sa primim niste justificari, nu se poate folosi aici elementul secretului de serviciu pentru ca sunt comisiile de specialitate, unde aceste lucruri trebuie discutate in detaliu.

Si daca aceste cresteri sunt justificate, sigur ca ele trebuie acordate, dar, daca e vorba numai de o crestere care sa mearga - eu stiu - pe actiuni care nu sunt esentiale, (...) poate putem sa avem grija ca banii sa-i cheltuim mai cu chibzuinta",
a declarat Tariceanu, citat de stirileprotv.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.