Intrebat daca cea mai recenta postare pe Facebook a Gabrielei Firea, este un mesaj pentru presedintele PSD, Liviu Dragnea, Codrin Stefanescu a raspuns: "Nu stiu. Trebuie sa intepretam anagramele. Eu nu sunt comentatorul de Facebook al doamnei Firea. Eu spun un lucru foarte transat. Doamna Firea vrea sa fie exclusa din partid si vad ca tine cu tot dinadinsul, prin astfel de scrisori si astfel de atacuri la adresa Guvernului, a premierului, a bugetului, sa gaseasca motive prin care sa ii enerveze pe colegii din CEx sa o dea afara. Nu o sa o dam afara. Deci daca vrea sa plece, isi pune mandatul pe masa, isi da demisia si pierde mandatul de primar. Simplu”.

Acesta a adaugat ca Gabriela Firea are indatoriri fata de bucuresteni, ca primar general al Capitalei.

Altfel, ea are niste indatoriri. Bucurestenii au votat-o nu pentru Gabriela Firea in mod special, ci pentru promisiunile pe care le-au facut si noi comunicatorii care am iesit la televizor si am explicat de ce este buna Gabriela Firea si ce va face pentru bucuresteni, iar bucurestenii asteapta inca aceste lucruri sa se produca. Sa nu mai fie ambuteiaje, sa circulam normal in Bucuresti, pentru ca este sufocant, sa discutam despre metrou, liniile de tramvai, pistele de biciclisti”, a explicat secretarul general al PSD, potrivit Mediafax.

Reactia lui Stefanescu vine in contextul in care Gabriela Firea a postat, duminica, pe pagina de Facebook, o fotografie insotita de un mesaj care, potrivit postarii, are legatura cu ce se intampla in aceste zile, si anume ca „uneori trebuie sa faci un pas in spate ca sa-i salvezi pe ceilalti”.

„Uneori trebuie sa faci un pas in spate ca sa-i salvezi pe ceilalti”, este mesajul din imaginea postata de primarul general, Gabriela Firea, pe Facebook.

In fotografia postata de primar, sunt insirate mai multe chibrituri, insa unul este retras, pentru a impiedica aprinderea celorlalte.