Fostul premier Victor Ponta face apel catre membrii CEX al PSD sa schimbe astazi proiectul de buget.

"Apel catre membrii CEX al PSD - schimbati AZI acest Buget ticalos, rusinos, golanesc si nesimtit!!! Treceti cei 100 de milioane de euro alocati de la Buget pentru “partide politice” la Ministerul Sanatatii pentru “combaterea epidemiilor”! Sper sa va dea Dumnezeu “mintea de pe urma”!

In concret: In proiectul de Buget prezentat public au fost prevazuti la Autoritatea Electorala Permanenta 478.043.000 RON (peste 100 de milioane de euro) pentru “Finantarea Partidelor Politice” - o crestere de 139% fata de anul 2018!

Am fost alaturi de dvs timp de 15 ani in multe campanii electorale / am condus Partidul timp de 5 ani / stiti toti foarte bine ca NU aveti nevoie de 100 de milioane de Euro pentru activitatea obisnuita / stiti toti foarte bine ca acesti bani nu sunt folositi pentru activitati de Partid, ci pentru avioanele private, elicopterele, masinile de lux, soferii, secretarele catorva parveniti (fosti argati ai lui Basescu si Vadim) care azi se autonumesc “sefii PSD”!

Daca mai aveti un gram de credinta in valorile social - democrate / daca vreti sa va mai uitati fara rusine in ochii alegatorilor / daca vreti sa nu fiti toti considerati la fel de hoti si ticalosi ca si cei aflati vremelnic si din greseala la Prezidiul Partidului: cereti AZI ca cei 100 milioane de euro alocati pentru PSD, PNL, USR si ALDE sa fie trecuti la Ministerul Sanatatii pentru combaterea epidemiilor de gripa!

Sa va dea Dumnezeu “mintea cea de pe urma”!", a scris, pe Facebook, fostul premier.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.