Mircea Badea, realizatorul emisiunii "In gura presei" de la Antena 3, a fost facut knock-out intr-un meci demonstrativ de kick-boxing contra lui Teodor Emi, motociclist cu care se batuse si in trecut, scrie gsp.ro.

Mircea Badea a primit o lovitura dura, care l-a facut KO, avand nevoie de interventia medicilor. Dupa cateva zeci de secunde, el si-a revenit.


Dupa ce video-ul a ajuns viral, Badea a scris pe pagina sa de Faceook: "Sa spui despre asta ca e "motociclist", cand vezi cu ce se ocupa si carte de vizita are, e ca si cum ai spune ca un fotbalist la Steaua este autombilist pentru ca sofeaza un BMW. Un lucru e sigur: nu sunt fricos. N-am fost si nu voi fi niciodata. Atfel, totul ok. Ne vedem maine la emisiune de la 21.00 la 24.00.
P.S. Sa spui cum "am fost lesinat minute bune" este fake news: nu te lasa doctorul sa te ridici pana nu ti face teste. N-am facut deloc caz de meciul asta inainte, n-o sa fac nici dupa
.”

Aceasta e a doua oara cand Mircea Badea ia bataie de la acelasi Teodor Tedi Emi. Prima data s-a intamplat in 2014, noteaza paginademedia.ro.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.