"Cu buna stiinta sau din nestiinta, unii confunda bugetul de stat cu bugetul de stat consolidat si ajung la alte rezultate", sustin liderii PSD, subliniind ca "e inacceptabil ca ii mint pe cetatenii care i-au votat".

"Asa cum a spus presedintele PSD, bugetul comunitatilor locale va fi in 2019 cel mai mare din istoria Romaniei si va reprezenta aproape jumatate din valoarea bugetului de stat (77 : 164,5 =47%). Cu buna stiinta sau din nestiinta, unii confunda bugetul de stat cu bugetul de stat consolidat si ajung la alte rezultate.

Intelegem mizele politice care ii mana cand critica Guvernul, dar e inacceptabil ca ii mint pe cetatenii care i-au votat. 99,9% dintre primarii din Romania apreciaza bugetul rezultat, asa cum reiese din adresa Asociatiei Comunelor din Romania, transmisa doamnei premier: 'Apreciem propunerea rezultata in urma consultarilor (...) ca prin Legea bugetului de stat pe anul 2019, pentru sectiunea de functionare a bugetelor locale sa se asigure 1.200 lei/locuitor la nivelul comunelor, oraselor si municipiilor'. Celor care continua sa critice le spunem doar atat: mai putina politica si mai multa onestitate fata de comunitatile pe care le conduc", arata PSD, intr-o postare pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.