Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, a declarat, miercuri seara, intr-o interventie telefonica, ca a mintit la Parchet atunci cand a fost chemat si audiat in ancheta privind violentele de la protestul de pe 10 august.

"Dom'le, dupa cate am facut eu... Am mers pana acolo incat a trebuit sa mint. (...) Am avut o alta atitudine decat cea care ar fi trebuit atunci cand am declarat in fata organelor de urmarire penala ce m-au intrebat referitor la evenimentele din 10 august si am spus asta in contextul in care am vrut sa subliniez faptul ca am facut tot ce mi-a stat in putere ca sa trag cu acest partid", a spus Badulescu, potrivit Digi24.

Badulescu a mai afirmat ca sunt lucruri pe care de acum incolo va trebui sa le lamureasca cu cei care se ocupa de ancheta.

"Mi-a fost greu sa ajung pana aici, nu am crezut niciodata ca daca-i spui lui Codrin Stefanescu trompeta si muncesti atatia ani in partidul asta esti dat ca o masea afara", a adaugat viceprimarul Capitalei.

Chestionat daca va merge la Parchet sa-si schimbe declaratia, Aurelian Badulescu a raspuns: "Nu, o sa ma cheme Parchetul si o sa zica: «Domnu' Badulescu, ai spus ca ai mintit». Da, domnule. «Ia pixul si hartia si hai sa vedem ce trebuie sa indreptam aicea»".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.