Consilierul prim-ministrului Viorica Dancila, Darius Valcov, a sustinut in cadrul unei emisiuni difuzata pe Antena 3 ca a vazut live reactia Opozitiei in urma cifrelor prezentata duminica seara de Liviu Dragnea.

"Am vazut la o televiziune doi colegi de la USR, de la liberali si efectiv au innebunit, se uitau acolo si stiti, in Oltenia, eu fiind oltean, pot face glume cu oltenii, e o vorba: Cand au vazut girafa au zis: asa ceva nu exista! La fel ii vedeam cum se uitau ingroziti si spuneau ca nu se poate. Au masluit, au cumparat pe cineva. Efectiv oamenii nu realizeaza ca se poate face o asemenea performanta", a spus Darius Valcov, citat de dcnews.ro.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a sustinut duminica seara, intr-o postare pe Facebook, ca "Romania a incheiat anul 2018 cu venituri la buget de 295,1 miliarde de lei, cu 71,2 miliarde in plus fata de anul 2016, reprezentand o crestere de 32%".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.